Het begon met figuratieve werkjes naar iets meer pastueuze en later nog meer abstracte werken. Altijd veelkleurig en zeker niet triest. Door de jaren heen is zijn stijl compleet veranderd en gegroeid, maar het experimentele en creatieve aspect blijft steeds een grote rol spelen.
Top
Title Image

Contacteer Ons.

Elk werk is uniek.

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Het soort ontwerp, grootte van het project, soort ondergrond, huidige staat, kleuren structuur en af te leggen afstand om tot de plaats te komen. Om maar enkele te noemen.

Modelo-Art maakt een persoonlijk getint schilderij in opdracht van de klant. Hierbij vind er eerst een gesprek plaats met als bedoeling het thema en/of de achterliggende gedachte vast te leggen. Dit kan gaan voor een collega die op pensioen gaat, een relatiegeschenk voor speciale klanten waarin de producten van het bedrijf worden in verwerkt of extra in de verf worden gezet, een huwelijkscadeau, een exclusief item voor verjaardag etc. Niets is te gek om niet te laten bespreken en om uitgewerkt te worden door onze Artiest Ludo Modelo. Zo bekom je telkens een origineel, uniek exclusief & creatief cadeau waarmede ze jou, als gulle schenker, nog jaren zullen herinneren.

gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van een (muur)schildering voor uw bedrijf.
Ook als particulier kunt U bij ons terecht. Dat kan voor een muurschildering in badkamer, living, slaapkamer, kinderkamer als op een muur in uw tuin. Alles wordt uitgevoerd met hetzelfde enthousiasme en kennis van zaken.
De klantenkring van Modelo-Art bestaat zowel uit bedrijven als particulieren.
Er zijn inmiddels al vele kamers, zalen & bedrijven verrijkt met een mooie wandschildering. Voor het uitvoeren van een opdracht staat de wens van de klant centraal.
Zodra de klant zijn/haar wensen duidelijke heeft gemaakt, volgt er een ontwerp. Dit ontwerp wordt aan de klant voorgelegd en eventueel aangepast. Het is ook mogelijk om bv. op houten panelen een schildering te maken, welke later dan aan de wand bevestigd wordt.

ART & SHOWCASED.

AUSTRALIË
australia
OOSTENRIJK
austria
SPANJE
spain
FRANKRIJK
france (1)

We bijten niet. Stuur ons berichtje.

Je kan ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een gesprek volgt waar dat we dan kunnen uitmaken welk thema , welke stijl , welk materiaal er dient gebruikt te worden.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right