Antwerpse Smoelen. #DASANTWERPS. Welke zijn ontstaan uit het gezegde dat Antwerpenaren een groot bakkes hebben. We're All Human. Win je eigen mannequin - Exclusive Artworks! Be unique, on demand Send us your vision & let's create it.

Hi. Welkom bij Modelo-Art.

 Waar art dat creatief, speels en zeer kleurrijk is, en werken die een combinatie van Pop-Art / Abstracte portretten creëren!

[konte_icon_box icon_type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-clock” align=”center” title=”AFSPRAAK TER PLAATSE!”]
Een gesprek volgt waar dat we dan kunnen uitmaken welk thema , welke stijl , welk materiaal er dient gebruikt te worden.”
[/konte_icon_box]
[konte_icon_box icon_type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” align=”center” title=”PERSONALISATIE”]
Hier tonen we het gerealiseerde kunstwerk, en laten we je eventuele laatste aanpassingen nog melden nog voor het afgewerkt is.
[/konte_icon_box]
[konte_icon_box icon_type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-chat” align=”center” title=”PRESENTATIE SCHETS”]
Bij kunstwerken op aanvraag is een voorschot van 50% vereist, bij ontvangst hiervan wordt een schets uitgewerkt en digitaal naar je toe gestuurd.
[/konte_icon_box]
[konte_icon_box icon_type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-award” align=”center” title=”AFLEVERING”]
Wordt geleverd via een transportfirma. 2. Het kunstwerk wordt door mezelf geleverd. 3. Het kunstwerk wordt door jezelf opgehaald, aan mijn atelier, na afspraak.
[/konte_icon_box]
[konte_icon_box icon_type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-heart” align=”center” title=”UITVOERING”]
Op overeengekomen tijdstip kom ik ter plaatse en begin met de uitvoering. Bij einde der werken komt er een controle waarbij dan nog geretoucheerd kan worden.
[/konte_icon_box]
[konte_icon_box icon_type=”openiconic” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-flash” align=”center” title=”EIND PRODUCT”]
Zo, na alle details en puntjes van afwerking, is het prachtige kunstwerk klaar!
[/konte_icon_box]

Kleurrijke ezels veroveren binnenstad tijdens Donkey Parade Antwerp 2019.

Kunstenaar Ludo Modelo verspreidde over de Antwerpse binnenstad tientallen versierde ezels die hij nadien zou veilen voor het goede doel. De opbrengst was voor de vzw’s van City Pirates en Kampenhoeve Ster. Afgelopen weekend werden de kleurrijke ezels geveild en dat leverde 71.550 euro op.

I Was HIPPO PARADE.

De eerste editie van de Hippo Parade Antwerp heeft 35.000 euro opgebracht. Dat bedrag zal verdeeld worden onder City Pirates, Hand in Hand: Samen tegen Kinderreuma en Moeders voor Moeders.

Ontdek paar van onze werken.

Ideaal voor de kunst liefhebbers die dat extra speciaal willen hebben.
Voor binnenhuis als buiten decoratie!

[edge_parallax background_image=”13879″]

[edge_testimonials skin=”dark” slider_loop=”yes” slider_autoplay=”yes” slider_navigation=”yes” slider_pagination=”no” number=”3″ category=”testimonials-2″]
[/edge_parallax]

Ons Recenste project:
  WE’RE ALL HUMAN.

Na de succesvolle Hippo Parade 2018 en Donkey Parade 2019 is het dit jaar tijd om afwisseling te brengen. Dit doen we door een meer menselijke vorm aan te nemen. Daarom de titel “WE’RE ALL HUMAN”. Het betreft een kunstproject, ondersteund door diverse KMO’s en Multinationals, met het doel om geld in te zamelen voor 3 goede doelen.

DOE MEE MET ONZE WEDSTRIJD:
Win uw eigen mannequin.

Via onderstaande link kan je een template downloaden.

Laat uw kind hier creatief op los en wie weet wint u een mannequin van haar/zijn ontwerp, die overhandigd zal worden op het gala-evenement.

Stuur het resultaat naar ludomodelo65@gmail.com.

Leeftijd tussen 4 & 12 jaar
Inzendingen mogelijk tot 30 september

DOWNLOAD TEMPLATE

[edge_elements_holder number_of_columns=”two-columns” switch_to_one_column=”1024″ alignment_one_column=””]